Ripsipidennykset ja kestovärjäykset

Ripsipidennykset - Kauneutta katseeseen

Ripsipidennysten avulla saat helposti lisää tuuheutta ja näyttävyyttä katseeseen. Käytämme pidennyksissä laadukasta Lady Lash Extensions- sarjaa, jossa ripset säilyttävät hyvin muotonsa ja näyttävät luonnollisilta. Ripsipidennykset ottaessasi et välttämättä tarvitse enää ollenkaan ripsiväriä.

Mitä tarkoittaa ripsipidennys?

Klassisessa ripsipidennyksessä asiakkaan jokaiseen omaan ripseen liimataan yksittäin synteettinen kuitu. Volyymiripsissä puolestaan asiakkaan jokaiseen omaan ripseen liimataan useampi kuitu ns.viuhkan malliin. Viuhka voi koostua kahdesta kuidusta useampaan kuituun, riippuen siitä miten tuuheat ripset haluaa. Hoidon alussa asiakas voi itse valita ripsien pituuden, paksuuden sekä kaarevuuden. Näin saadaan aikaa juuri sellaiset ripset kuin asiakas haluaa; luonnolliset, näyttävät, kaarevat tai pitkät.

Miten pitkään ripset kestävät?

Pidennykset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta ja siitä miten ripsiä kotona hoitaa. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, huolto tehdään 2-5 viikon välein.

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?

Ripsipidennysten / tuuhennusten täyden setin laitto vie aikaa 1–2,5 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 30-90min.

Mitä ripsipidennysten laittaminen ja huolto maksavat?

Klassiset ripsipidennykset maksavat 120€ ja Volyymiripset 140€. Huollon hinta riippuu lisättävien ripsien määrästä, 4 viikon välillä se on yleensä 65€. Volyymiripsihuolto on 85€. Mikäli huoltoon tultaessa on enää muutama ripsikuitu jäljellä, veloitamme huollosta uusien ripsien hinnan.

Kotihoito-ohjeet:

Ensimmäiset 24 tuntia ripsipidennysten laiton jälkeen ripsiä ei saa kastella, eli asiakkaan on vältettävä suihkussa käymistä ja saunomista. Silmien hankaaminen, ripsentaivuttimen käyttäminen ja muu mekaaninen rasitus ripsille ei ole suositeltavaa. Kasvojenpuhdistusaineiden kanssa on myös oltava tarkkana, sillä ne eivät saa sisältää öljyä. Öljy heikentää ripsiliiman pysyvyyttä.

Kestovärjäykset — Kaunis katse joka kestää

Kestovärit korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri. Kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin tehdään käyttäen Refectocil-ammattituotteita. Kulmakarvat muotoillaan aina värikäsittelyn yhteydessä.

Teemme sinulle kauniin katseen joka kestää!

Ruthie Belle Lash Lift — ripsien kestotaivutus

Lash lift on käsittely joka sisältää ripsien kemiallisen taivutuksen silikonimuotteja käyttäen sekä ripsien kestovärjäyksen, booster- seerumin sekä laminoinnin. Booster-seerumi ja Lash lamination molemmat sisältävät ripsiä hoitavia proteiineja ja aminohappoja, lisäksi seerumi sisältää myös ripsiä kosteuttavaa keratiinia. Hoito sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana. Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, omasta ripsien kasvutahdista riippuen.

Hoito-ohjeet: Ensimmäiset 24 tuntia tulisi välttää ripsiin koskemista, kastelemista ja höyryä, jotta tulos ei muutu. Myös ripsivärin käyttöä olisi hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi. Saunomista ei suositella 48 tuntiin.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere