Vartalohoidot

Beauty Bakeryn Coctail

Beauty Bakeryn Coctail - Coctail kauneushoitolassa TampereCoctail kauneushoitolassa?

Leikkisässä ja ihoa ravitsevassa Coctail-hoidossa teemme suosikkicoctaililla Pina Coladalla kokovartalokuorinnan sekä rentouttavan aisteja hivelevän hieronnan.

Kesto noin 60 min.

Tropiikin henkäys

Rentouttava Mango-Cupuacu-vartalohoito

Rentouttava Mango-Cupuacu-vartalohoito - Beauty Bakery Tampere

Tropiikin henkäys vie sinut suoraan kaukaiseen Etelä-Amerikan sademetsään tarjoten herkullisen mangon tuoksuisen hengähdyshetken tropiikin äänten siivittämänä.

Hoidossa käytettävien tuotteiden aktiiviaineina toimivat luonnon villimangovoi sekä Amazonin sademetsässä kasvavasta cupuacupuun hedelmän siemenistä saatava cupuacuvoi, joiden sisältämät hyödylliset vitamiinit ja rasva-aineet ravitsevat ihoasi tehokkaasti.

Mieltä ja vartaloa hellivän hoidon alussa vartalo kuoritaan kauttaaltaan pehmeäksi ja virkeän tuntuiseksi. Kuorinta-aine on luontoystävällinen, sillä kuorintakiteet muodostuvat sokerista, vulkaanikivestä sekä karitepähkinän jauheesta.

Seuraavaksi on rentouttavan kokovartalohieronnan vuoro, jossa saatat jopa torkahtaa sademetsän syleilyyn. Hieronnan päätyttyä heräilet lempeästi Amazonin mielikuvamatkaltasi, ja vartalollesi levitetään pehmeän mangon tuoksuinen vartalovoide.

Hoidon päätteeksi voit ottaa vielä oman aikasi ja istuskella rauhassa lasillisen hedelmämehua nauttien. Mieli ja vartalo kiittää.

Hoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat taukoa arjesta ja hetkisen aikaa itselleen.

Hoidon kesto noin 1 h 30 min.

Polynesian unelma

Rentouttava Vanilja-Monoi vartalohoito

Rentouttava Vanilja-Monoi vartalohoito - Beauty Bakery TampereKarkota kaukokaipuuta rentouttavalla hemmotteluhetkellä ja ripauksella Tahitin eksotiikkaa!

Hemmotteluhoidossa vartalo kuoritaan trooppisen tuoksuisella kuorinta-aineella, jonka vaikuttavina aineina ovat merisuola, kookoksen kuorijauhe ja Bora Boran valkoinen rantahiekka.

Kun kuollut ihosolukko on saatu poistettua ihon pinnalta, hierotaan koko vartalo sulavan pehmeällä hierontavoiteella jossa yhdistyvät Tahitin Monoi- öljy, kookosöljy sekä Tahitin vaniljauute. Lopuksi vartalolle levitetään ylellinen Vanilja-Monoi- vartalovoide, joka jättää iholle kauniin helmiäishohteisen pinnan.

Kesto noin 60 min.

Hot Stone- kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronnassa käydään kaikki vartalon alueet läpi lämpimiä kiviä ja aromaattisia öljyjä käyttäen. Kuumakivihieronta on melkein kuin pala taivasta; se syvärentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Voit valita 60min. tai 90min. pituisen kuumakivihieronnan. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea.

Hot Stone- kuumakivihieronnan esteitä ovat sairaudet, joissa tunto ja lämmönsietokyky ovat alentuneet, diabetes, sydänsairaudet, pahat suonikohjut, marevan-lääkitys tai osteoporoosi.

Syvärentouttava hoito. Sopii myös raskaana oleville, jos asiakas pystyy makaamaan mahallaan.

Aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava kokovartalohoito, kesto noin 75 minuuttia. Hoidon alussa poistetaan kuollut ihosolukko kuivaharjauksen avulla. Voit itse valita virkistävän, lymfa- tai rentouttavan hieronnassa käytettävän aromaattisen öljysekoituksen. Joko itsellesi tai lahjaksi.

Ongkara Spa Rajawatu – Upea, kuninkaallinen vartaloseremonia

Rajawatu - vartalohoito TampereRajawatun alkuperä on balilaisessa Spa-konseptissa. Hoidon nimi on saanut alkunsa kahdesta balinkielisestä sanasta: Raja=kuningas Watu=kivi.

Hoidon alussa aistit avautuvat hemmottelulle pehmeän balilaisen musiikin ja lempeiden aromaattisten tuoksujen myötä. Vartaloseremonia aloitetaan kuorimalla jalat hellävaraisesti Citrus & Orange- kuorinta-aineella sekä aromaattisella jalkakylvyllä. Jalkakylvyn aikana lämpimät aromakompressit ja balilainen hieronta vapauttavat niska-hartiaseudun jännityksen. Rajawatu-hoito huipentuu selän hierontaan lämpimillä aromaattisilla kivillä, jotka ovat juuri sinua varten valmistettu.

Rajawatu-vartaloseremoniassa yhdistyy hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien syvä kokonaisvaltainen vaikutus, joka hellii kaikkia aistejasi. Hoidon kesto noin 60min.

Spa-henkinen kokonaisvaltainen rentouttava hoito, joka vie mielesi Balin eksoottisille rannoille.

Lymfaboots-paineaaltohieronta

Lymfabootsit eli paineaaltohieronta on tehokkaaksi ja tärkeäksi tutkittu ja todistettu hoito. Se on kehitetty selluliitin, rasvakertymien sekä erilaisten turvotusten hoitamiseen, joka palauttaa tehokkaasti kehon luonnolliset nestevirtaukset. Hoito on todella suosittu myös väsyneistä ja levottomista jaloista kärsiville sekä raskauden jälkeisen turvotuksen poistossa.

Paineaaltohierontalaite on käsintehtävän lymfahieronnan sekä painehoitojen pohjalta kehitetty painesukka, joka vaikuttaa kudoskerroksissa ja suonistoissa monin eri tavoin; kudosturvotukset vähenevät, laskimoveren ja lymfanesteen virtaus edistyvät, aineenvaihdunta lisääntyy sekä hapen ja hiilidioksiidin kierto tehostuvat.

Voit käydä hieronnassa toivotuista tuloksista riippuen kerran tai sarjana – me räätälöimme sinulle oman hoito-ohjelman.

Bellabaci-hoidot

Bellabaci-hoitomenetelmä on eräänlainen yhdistelmä imukuppi-, sidekudos- sekä lymfahierontaa. Hoito sopii sekä kasvoille että vartalolle: imukuppihieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja silottaa juonteita. Hoitomenetelmää käytetään yleisesti myös selluliitin, turvotuksen, kipeiden lihasten ja erilaisten kiputilojen hoitoon.

Imukupin sisään muodostuva alipaine ja kupin rauhallinen liikuttelu aktivoivat tehokkaasti alla olevaa ihoa ja kudosta, jolloin lymfa-aineenvaihdunta ja verenkierto parantuvat. Käsittely myös stimuloi rasva-aineenvaihduntaa rasvasoluissa. Hoidon jälkeen ihoon saattaa jäädä punaisia jälkiä, jotka kestävät iholla muutamasta minuutista 7 päivään, ihotyypistä ja kehon kuonakertymistä riippuen.

  • Lievittää lihasjännitystä
  • Häivyttää raskausarpia
  • Vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa
  • Tehostaa tehoaineiden imeytymistä
  • Rentouttaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti.

Ennen hoitoa vältä vahvoja kuorintoja, urheilua ja saunomista. Hoidon jälkeen vältä liiallista kuumuutta ja urheilua. Hoidettavalle alueelle ei saa laittaa kylmiä esineitä ja keho on pidettävä lämpimänä. Muista juoda päivän aikana paljon vettä.

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on jokin seuraavista: diabetes, verenohennuslääkitys, välilevyn pullistuma tai siirtymä, hoitamaton syöpä, suonikohjut, olet raskaana, korkea verenpaine tai olet heikkokuntoinen.

Skin get a life

Skin get a life -kasvohieronta on kuin sukellus pumpuliin, jossa päivän väsymys ja stressi helpottavat. Hoidon alussa iho puhdistetaan meikistä, jonka jälkeen hierotaan kasvot, kaula sekä dekoltee. Hieronta stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista, ihosta tulee näin kirkkaampi ja kimmoisampi. Käsittely poistaa turvotusta niin kasvoilta kuin silmänympäryksiltä, hidastaa ikääntymisprosessia, lievittää lihasjännistystä sekä tehostaa hoitavien aineiden imeytymistä. Hieronta sopii kaikille ihotyypeille.

Stress No More

Rentouttava ja mieltä tyynnyttävä hoito, joka samalla myös kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Käsittely on apuna unettomuuden ja uupumuksen hoidossa, se stimuloi mielihyvähormonien tuotantoa lisäten positiivisuutta ja onnellisuuden tunnetta. Hoidossa keskitytään niska-hartioiden, selän sekä kasvojen ja dekolteen alueelle. Tässä voit antaa unen tulla ja ottaa peiton alla makoisat aromaterapeuttiset torkut.

Circu Flow

Hoito tehostaa nestekiertoa ja poistaa turvotusta sekä vahvistaa lymfa- ja verenkiertoa. Circu Flow sopii sekä kasvoille, silmänympäryksille että vartalolle.

Hello Body Mechanic

Hoito soveltuu erityisesti urheilijoille lihasten palautumiseen ja lihaskipujen lievittämiseen, mutta se on omiaan myös jokaiselle vähänkään lihaskireyksistä kärsivälle. Hoito tehdään valintasi mukaan joko niska-hartia seudulle ja selälle TAI jaloille.

Bye Bye Belly Blues

Hoito on tehokas apu kuuluisan vatsaröllyn pienentämiseen, mutta se tekee paljon muutakin: helpottaa kuukautiskipuja ja ummetusta, lievittää stressivatsan jännitystä ja hoitaa ärtyneen suolen oireyhtymää. Aromaterapeuttinen hierontaöljy tukee ruuansulatuksen ja vatsan hyvinvointia. Suositellaan sarjahoitona.

Cellulite Be Gone

Tehoisku selluliitin vähentämiseen ja ihon kiinteytykseen. Imukuppihieronta parantaa lymfa- ja verenkiertoa, sekä stimuloi rasva-aineenvaihduntaa. Parhaimmat hoitotulokset saat 5-10 kerran sarjahoidolla ja sen ohessa päivittäisellä kotihoidolla. Suositellaan sarjahoitona.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere