Plasmahoidot / plasmakynähoidot

LCN Plasma - Tehokas uutuus kiinteyttää ihoa ja poistaa ryppyjä

Plasma on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoito eli plasmakynähoito sopii kasvojen alueen lisäksi muillekin ihoalueille, kuten esimerkiksi vatsalle, alleille tai reisille.

Plasmahoito - Näin plasma hoitaa ja kiinteyttää

Plasmahoidot Tampere - LCN Plasma, plasmahoitoPlasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys / salama ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiutuminen vilkastuu pitkäkestoisesti. Kohtaan johon energia on iholla johdettu, muodostuu pieni rupi. Ruven tulee antaa parantua rauhassa ilman, että sen päälle levitetään mitään kosteus- / hoitovoidetta, kylmägeeliä tai meikkiä. Ihoalueen puhdistus on sallittua vain nopeasti vedellä.

Kun rupi on irronnut, voi kosmetiikkaa käyttää normaalisti, mutta hoidettu alue tulee suojata SPF30-50 aurinkosuojalla 4-6 kuukauden ajan. Saunominen, hikiliikunta, uiminen tai kylmän laittaminen hoitoalueen päälle ei ole suositeltavaa rupien ollessa vielä paikoillaan.

Rupi kestää iholla 3-7 pvää, syvempiä juonteita tai arpia käsiteltäessä jopa reilun viikon. Ruven irtoamisen jälkeen hoitotuloksen näkee vieläkin selvemmin, mutta plasmahoidon lopputulos näkyy noin kolmen kuukauden kuluttua kun iho on täysin parantunut. Tulokset kestävät noin kaksi vuotta.

Saapuessasi plasmahoitoon, huomioithan:

  • Samana päivänä ei tule nauttia kahvia, teetä, valkosipulia tai energiajuomia.
  • Myös Omega 3 -valmisteiden käyttö tulee lopettaa vähintään viikkoa aikaisemmin.
  • Jos sinulla on taipumusta herpekseen, suosittelemme estolääkitystä/hoitokuuria heti plasmakäsittelyn jälkeen.

Valitettavasti plasmahoito ei onnistu, jos sinulla on jokin seuraavista:

  • Käytät verenohennuslääkettä tai asperiinia säännöllisesti.
  • Sinulla on rytmihäiriöitä, sydämentahdistin tai Epilepsia.
  • Olet raskaana tai imetät.
  • Sinulla on sairauksia, jotka vaikuttavat haavojen paranemiseen.
  • Ihollasi on sairauksia, jonka johdosta ihosi on rikki tai sinulla on HIV / Hepatiitti.
  • Käytät säännöllisesti kortisonilääkitystä tai Mäkikuismaa (St. Johans Wort).

Mitä plasma oikein on ja miten se hoitaa ihoa?

Plasma on fysiikan neljäs olomuoto kiinteän, nesteen ja kaasun lisäksi. Plasmaa voidaan muodostaa kaasumaisesta tilasta lisäämällä energian määrää, eli lämpöä ja painetta. Plasma muodostuu kun kaasuun (vesihöyryyn) lisätään energiaa ja se ionisoituu eli menettää elektronejaan. Tämä tapahtuu kun lämpötila ja paine nousevat, jolloin elektronit kiertävät entistä nopeammin atomin ydintä, ja kun riittävä nopeus saavutetaan vapautuu ytimestä elektroneja ja atomeista tulee sähköisesti varautuneita (ionisoituminen).

Plasmahoidossa ilmassa olevat ionit ja happi johdetaan iholle. Käsitelty hoitoalue kiinteytyy ”välittömästi” ja kohtaan, johon energia on johdettu, muodostuu pieni vaaleanruskea rupi. Tunnetuin plasmalähde on auringon plasmapurkaukset, protuberanssit. Päivittäin näemme plasmaa esimerkiksi loisteputkissa tai hehkulampuissa. Maapallolla tunnetuin plasman muoto on salamointi.

Plasmamenetelmä on saanut Nobelin palkinnon pintakemian alalta vuonna 1932.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere