Käsi- ja jalkahoidot

Hoitovalikoimastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja mani- ja pedikyyrille - Haluatko piipahtaa pikaisesti perusmanikyyrissä tai nauttia ajan kanssa hemmottelevassa jalkahoidossa, jossa sääret ja jalkapohjat hierotaan lämpimillä kivillä. Käytämme laadukkaita ja ihania LCN:n käsi- ja jalkahoitotuotteita.

Käsihoidot

Basic manicure

Basic manicure on kaikille soveltuva pikamanikyyri, joka sisältää kynsien muotoon viilauksen, kynsinauhojen siistimisen sekä kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen. Jos kyntesi lohkeilevat helposti tai kaipaisivat muusta syystä vahvistusta, Basic manicureen voi mainiosti yhdistää IBX-kynsienvahvistushoidon.

Kun haluat vain hoitolakkaukset kynsiin tai et lakkauksia ollenkaan.

Klassinen manikyyri

Sisältää kynsinauhojen kylvetyksen ja siistimisen, kynsien muotoon viilauksen ja lakkauksen sekä kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen.

Perinteinen manikyyri lakkauksilla.

Delux manicure

Spa-henkinen manikyyri. Sisältää kynsinauhojen kylvetyksen ja siistimisen, kynsien muotoonviilauksen ja lakkauksen, kuorinnan ja tehokosteuttavan naamion sekä rentouttavan hieronnan.

Suositellaan erityisesti todella kuiville käsille, ihoa tehokosteuttava ja pehmittävä hoito.

IBX-kynnenvahvistushoito

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia jo syntyneitä vaurioita. Ainetta voidaan käyttää geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen, jolloin kynsi kestää paremmin kasvatusta ja rasitusta. IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa. IBX on väritön aine ja lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia, sen vuoksi hoito sopiikin erinomaisesti myös sairaanhoitoalan ammattilaisille ja miehille.

Kaikkiin manikyyreihin voit yhdistää myös ranskalaisen lakkauksen tai lämmittävän parafiinihaudehoidon käsien ihoa tehokosteuttamaan ja pehmittämään.

Kynttä vahvistava hoito, sopii myös miehille tai sairaanhoitoalalla työskenteleville.

Jalkahoidot

Basic pedicure

Perusjalkahoito. Sisältää kynsien siistimisen sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Delux pedicure

Spa-henkinen jalkahoito.

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, kynsien lakkauksen, kuorinnan, tehokosteuttavan naamion sekä rentouttavan hieronnan jaloille.

Suositellaan erityisesti todella kuiville tai väsyneille jaloille, ihoa tehokosteuttava ja pehmittävä hoito.

Hemmotteleva jalkahoito Hot Stone -hieronnalla

Syvärentouttava jalkahoito, jossa pääpaino jalkojen hieronnassa lämpimillä kivillä. Sisältää jalkojen kylvetyksen, pahimpien kovettumien poiston, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen sekä kynsien lakkauksen ja hieronnan.

Syvärentouttava ja lämmittävä jalkahoito, sopii myös raskaana oleville.

Feet Heavenly - jalkojen hemmottelu

Sisältää jalkojen kuorinnan, aromaattiset lämpimät kompressit sekä taivaallisen jalkahieronnan. Kesto 30min.

Tehokas mutta rentouttava pikahoito esim.lounastunnille tai shoppailun lomaan.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere