Kauneutta ja hyvää oloa - Tutustu, ihastu!

Täyden palvelun kauneushoitolana tarjoamme monipuoliset kasvohoidot, kestovärjäykset, sokeroinnit - myös brassisokeroinnit (brassivahaukset), pedi- ja manikyyrit, geelilakkaukset, meikkauksetsekä monipuoliset hierontapalvelut ja paljon muuta.

Meiltä saat yksilöllistä ja laadukasta hemmottelua, säihkettä juhlaan sekä helppoutta arkeen - Tervetuloa nauttimaan!

Kasvohoidot

Triple Power Skin Lifting -silkkilankahoito

Lanka lifting on erittäin tehokas ja kivuton anti-aging-hoitomenetelmä, joka tasoittaa juonteita ja ryppyjä hetkessä. Upeat tulokset näet heti hoitopedissä kasvohoidon jälkeen! Triple Power Skin Lifting- kasvohoidon teho perustuu silkkiä, kultaa ja kollageenia sisältävien lankojen tasoittavaan tehoon. Langat imeytetään kosteuttavan seerumin avulla hieromalla ihoon. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja kirkastaa sen väriä, kohottaa piirteitä, kimmoisuus lisääntyy nähtävästi ja iho myös tuntuu napakammalta.

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-5 kertaa 10-14 päivän välein, mutta voimme myös räätälöidä sinulle oman hoitosuunnitelman. Lopputuloksen kesto riippuu monista asioista, mm. kotihoitorutiineista ja elämäntavoista. Yleisellä tasolla hoitotulokset kestävät 6-12kk. Tulosten ylläpitämiseksi on suositeltavaa tehdä säännöllisesti silkkilankakasvohoitoa tai sarjan uusimista noin 3 kuukauden välein. Entistä enemmmän tehoja saadaksesi voidaan hoitoon yhdistää lisäpalveluna happokuorinta ja/tai mikroneulaus.

Lanka lifting sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erinomaisesti paitsi kasvojen juonteisiin ja ryppyihin, myös silmänympäryksille sekä kaulan ja dekolteen iholle. Jos haluat nopeita tuloksia ilman kipua, kokeile tätä!

Dr. med. Christine Schrammekin Green Peel® -yrttisyväkuorinta

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yrtteihin. Seos on valmistettu yli 20 erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä ilman kemiallisia lisäaineita.

Green Peel® on erittäin tehokas ja turvallinen hoito, joka soveltuu sekä kasvoille, vartalolle että käsille. Hoito lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa, jolloin se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

Yrttisyväkuorinnan teho on verrattavissa kemiallisten kuorintojen tuloksiin ja pitkäaikaiseen A-vitamiinihapon käyttöön. Green Peel® -hoidon ylivoimaisuus muihin verrattuna perustuu sen sisältämiin luonnon raaka-aineisiin sekä siihen, että hoito ei ohenna ihoa. Green Peel® tarjoaa neljä eri asteista hoitoa ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille ja erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville.

Syväkuorinnalla on saavutettu menestyksellisiä tuloksia ja se auttaa mm.

 • Epäpuhtauksiin
 • Juonteisiin ja ryppyihin
 • Pigmenttihäiriöihin
 • Laajentuneisiin ihohuokosiin
 • Arpiin (kuten akne- ja raskausarpiin)
 • Ikääntyneeseen, auringon vahingoittamaan ihoon
 • Veltostuneeseen ihoon
 • Alleihin, reisiin, vatsaan
 • Selluliittiin .

Huomioitavaa Green Peel® Classic -hoidon jälkeen

Hoito ei estä töissä tai koulussa käymistä, vaikka iho onkin hoidon jälkeen kuumottava ja punoittava. Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen, ja sen jälkeen niitä tulisi välttää vielä kahden viikon ajan.

Viidentenä-kuudentena päivänä kuorinnan jälkeen ihollesi tehdään kauneushoitolassa jälkihoito. Tähän saakka sinun tulisi välttää hikoilemista, saunomista ja urheilua, sillä hikoilu poistaa ihossa olevia "vaikutusainepiikkejä". Myös kylpeminen, saunominen ja uiminen ovat tähän saakka ehdottomasti kiellettyjä, koska yrtin partikkelit voivat huuhtoutua pois ihosta tai iho voi turvota. Kasvoja ei saa myöskään huuhdella vedellä 5 päivään. Likaista työskentelyä kuten suursiivousta on vältettävä 7 päivää kuorinnan jälkeen infektioiden välttämiseksi.

Green Peel® Classic- ja Green Peel® Energy -hoitojen jälkeen iho on erittäin herkkä, joten iholla tulee käyttää Schrammek-kotihoitotuotteita, jotka on kehitetty juuri uudelle iholle. Classicissa tuotteita on käytettävä jo ennen jälkihoitoa.

Yrttisyväkuorintaa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Kysythän ensin konsultaatiota ennen ajanvarausta mikäli sinulla on jotain seuraavista: ihosairauksia, taipumus herpekseen, allergioita, rosacea, uutta ihoa kuorittavalla alueella (parantumassa olevia palovammoja), pahanlaatuisia ihokasvaimia tai taipumus hyperpigmentaatioihin.

Green Peel® -hoidot:

Green Peel® Fresh Up

Hellävarainen yrttihoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän.

Green Peel® Energy

Energianlähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging-hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista.

Green Peel® Classic

Vahvin hoito ja yrttihoitojen klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle ja veltostuneelle iholle. Iho nuortuu silmissä. Vaatii viidentenä-kuudentena päivänä jälkihoidon hoitolassa.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Tehokas, syväpuhdistava hoito.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii erityisesti paljon epäpuhtauksia sisältävälle iholle. Ei suositella raskaana oleville.

Timanttihionta

Tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa kuoriva hoito puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa. Ihosta tulee tasaisemman ja kirkkaamman värinen. Se myös vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

Käsittelyn jälkeen lievä punoitus iholla on mahdollista, mutta se laskee muutaman tunnin kuluessa. Hoidon jälkeen ei suositella hikoilua tai saunomista saman päivän aikana, myös aurinkoa ja solariumia on vältettävä 2-3 päivän ajan.

Timanttihionta sopii hyvin paksulle ja elottomalle iholle. Timanttihiontaa ei tehdä Roaccutan-, antibiootti- tai kortisonikuurien aikana, tai mikäli iholla on runsaasti märkiviä näppyjä tai psoriasis.

Mikroneulaushoito

Mikroneulaushoidon tehokkuus perustuu solujen uudistumiseen ja solujen väliseen viestintään. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ja elvyttää ihoa sekä viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon luonnollisin keinoin.

Mikroneulaushoito tehdään rullalla, jossa on kirurgin teräksestä valmistettuja pikkuisia neuloja. Ihoa mikroneulattaessa kollageeni- ja elastiinisäikeitä muodostuu jopa tuhatkertaisesti normaalitilaan nähden. Iho siis alkaa itse täyttää itseään ja näin uudistuu. Neulauksen aikana ihoon imeytetään tehoaineita, joiden imeytyminen on 200 kertaa tehokkaampaa perinteisiin menetelmiin verrattuna. Kyseisellä hoidolla on saatu tehokkaita tuloksia ilman toipumisaikaa.

Mikroneulaushoito soveltuu:

 • Veltostuneen ihon hoitoon
 • Juonteiden ja ryppyjen madaltamiseen
 • Couperosaan
 • Pigmenttimuutosten hoitoon
 • Arpien hoitoon
 • Auringon vaurioittaman, paksun ihon hoitoon
 • Kirkastamaan ihoa ja elävöittämään pintaverenkiertoa
 • Tupakoitsijan iholle
 • Laajentuneille ihohuokosille
 • Paksulle, rasvaiselle ja huonosti toimivalle iholle
 • Selluliittiin.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere