Uutuudet ja tarjoukset

Mullistava uutuushoito juonteille ja rypyille!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: silkkilankakasvohoito, lanka lifting, meillä Beauty Bakeryssa se on Triple Power Skin Lifting. Lanka lifting on erittäin tehokas ja kivuton anti-aging-hoitomenetelmä, joka tasoittaa juonteita ja ryppyjä hetkessä. Upeat tulokset näet heti hoitopedissä kasvohoidon jälkeen! Triple Power Skin Lifting- kasvohoidon teho perustuu silkkiä, kultaa ja kollageenia sisältävien lankojen tasoittavaan tehoon. Langat imeytetään kosteuttavan seerumin avulla hieromalla ihoon. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja kirkastaa sen väriä, kohottaa piirteitä, kimmoisuus lisääntyy nähtävästi ja iho myös tuntuu napakammalta.

Lanka lifting sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erinomaisesti paitsi kasvojen juonteisiin ja ryppyihin, myös silmänympäryksille sekä kaulan ja dekolteen iholle. Jos haluat nopeita tuloksia ilman kipua, kokeile tätä!

Hinta 150 € / kesto 2h.

Uutusvartalohoito: Tropiikin henkäys!

Mieltä ja vartaloa kokonaisvaltaisesti rentouttava vartalohoito vie sinut tropiikin äänimaisemassa Amazonin sademetsän syvyyksiin. Hoidossa käytettävien tuotteiden aktiiviaineina toimivat villimangovoi sekä Amazonilla kasvavasta cupuacupuun hedelmän siemenistä saatava cupuacuvoi, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoasi.

Tropiikin henkäys alkaa ihoa virkistävällä kuorinnalla, jatkuu mieltä ylentävällä kokovartalohieronnalla ja päättyy herkullisen pehmeän mangontuoksuiseen vartalovoiteeseen. Lopuksi voit nautiskella omassa rauhassa lasillisen hedelmämehua ja ottaa pehmeän paluun takaisin arkeen.

  • Hoidon kesto noin 1h 30min
  • Hinta 129 €
  • Saatavissa 18.8. alkaen.

Toimipisteemme vaihtui!

Olemme muuttaneet uusiin, avarampiin tiloihin korttelin päähän entisestä liiketilastamme. Palvelemme sinua katutasossa uudessa osoitteessa Hämeenpuisto 13. Voit parkkeerata autosi halutessasi kadun varteen, mutta meiltä löytyy pihasta asiakkaillemme myös kaksi autopaikkaa, joita voit mainiosti käyttää. Kysy paikoista meiltä lisää!

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere