Sokerointi

Sokerointi - Hoitolamme makein juttu!

Sokerointi Tampere - Beauty BakerySokerointi on ihoystävällinen ja kätevä tapa poistaa ihokarvoja mistä tahansa alueelta. Sokerointi eroaa totutusta vahamenetelmällä tehtävästä karvanpoistosta monin tavoin, suurin ero on karvanpoiston suunta:

Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy pidempään sileänä. Säännöllisellä sokeroinnilla ihokarvat heikkenevät ja vähenevät, ja tästä johtuen karvanpoisto tuntuu miellyttävämmälle kuin ensimmäisellä kerralla. Sokeri on myös 100%:nen luonnontuote eikä sitä ole testattu eläimillä.

Joko sinua on sokeroitu? Kokeile ja ihastu!

Brasilialainen karvanpoisto eli brassi

Brasilialaisella karvanpoistolla tarkoitetaan ihokarvojen poistamista genitaalialueelta kokonaan tai jättämällä alueelle ns.kiitorata, eli pieni viiva karvoitusta. Brasilialaisessa karvanpoistossa poistetaan siis kaikki häpykummulta aina pakaravaon yläosaan saakka: häpykarvoitus, häpyhuulten sekä pakaravaon karvoitus.

Brassi ei ole ensimmäisellä kerralla kivuton sokerointi, mutta säännöllisesti tehtynä se käy sokeroitavalle helpommaksi.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere