Exuviance-kasvohoidot

Medikaalista ihonhoitotaikaa ihonhoitosarjojen edelläkävijältä, Exuviancelta!

exuviance.fi

Tätä kautta saat tilattua Exuviance Professional- tuotteet kätevästi suoraan kotiisi.

Kauppa on auki 24/7, joten voit tehdä ostoksia kun se sinulle parhaiten sopii.

Neljän tuotteen ostajalle luvassa tuotelahja!

Akne, ruusufinni, POD, herkkä iho... - Exuviance-hoito auttaa eri iho-ongelmiin

Tarkan tutkimustyön ja tuotekehittelyn ansiosta sarjan kasvohoidoista löytyy apua kaikenlaisiin iho-ongelmiin: akneiholle, rosacea eli ruusufinni-iholle, POD eli perioraalidermatiitti-iholle, herkälle iholle, pigmenttihäiriöihin, juonteisiin tai esimerkiksi veltostuneelle ja elottomalle iholle. Tutkimustulokset ovat olleet oikein hyviä ja niitä on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Exuviance-tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä, turvallisia ja tehokkaita

Exuviance-hoidot ja tuotteet Tampereella, Kauneushoitola Beauty BakeryExuviancen tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä ja huolellisesti tutkittuja, minkä ansiosta ne ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta, ne silottavat pintajuonteita ja ryppyjä, tasottavat pigmenttivirheitä, vähentävät kuivuutta ja ehkäisevät aknea.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja allergiatestattuja. Sarjan kosteusvoiteet eivät aiheuta komedoja eivätkä aknea, ja herkän ihon tuotteetkin ovat hypoallergeenisia.

Exuviance on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. Tuloksena on huomattavasti raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Säännölliset hoidot vahvistavat ihoa ja sen suojamekanismia, ja näin hidastavat myös ikääntymisprosessia. Mitä aikaisemmin ehkäisevät hoidot aloitetaan, sitä kauemmin iho pysyy kauniina. Ihonhoitosarjan kuorinta-aineen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pitoisuus on korkeampi ja pH- arvo alhaisempi, jolloin teho on erinomainen ilman ärsytystä.

Patentoidun amfoteerisen yhdisteen ansiosta kuorinta-aine on samaan aikaan hellävarainen mutta tehokas. Tämän vuoksi Exuviancen kuorinta-aineet sopivat myös herkälle iholle, joka ei siedä muita kuorinta-käsittelyitä.

Valtuutettua Exuviance-hoitoa ja Exuviance-tuotteet Tampereelta

Olemme valtuutettu Exuviance-jälleenmyyjä, mikä takaa että saat meiltä alkuperäisiä, turvallisia tuotteita sekä asiantuntevaa hoitoa. Myös Excuviance-tuotteiden postitus onnistuu - kerromme mielellämme lisää!

Exuviance-kasvohoidot

Express-kasvohoito

Nopea, piristävä ja ihoa kosteuttava hoito. Rentouttava hoito ilman happokuorintaa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältö: Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, päivävoide sekä hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 45 min.

Exuviance Pit Stop -kuurihoidot

Pit Stop -kasvohoito on nopea, noin puolen tunnin mittainen kuurihoito, joka suoritetaan säännöllisenä sarjahoitona (6-10 kertaa 1-2 viikon välein) hoidon vaikutuksen tehostamiseksi.

Sopii sinulle, jos haluat saada tietyn iho-ongelman hoidetuksi melko nopeasti tai haluat erittäin tehokkaan ja intensiivisesti uudistavan hoidon!

Paras tulos saadaan, kun hoito yhdistetään Exuviancen ihonhoitotuotteisiin.

AHA - Pit Stop, All

Nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia kaikille ihotyypeille antava kuurihoito.

Sisältö: Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, seerumi, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 25 min.

AHA - Pit Stop, Antiaging

Täydellinen antiaging-kuuri: toimii ehkäisevästi ja hoitavasti auringon vaurioittamalla, samealla ja elottomalla iholla, jossa esiintyy ohuita juonteita ja ryppyjä, pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia ja laajentuneita huokosia.

Sisältö: Alkupuhdistus, booster, AHA-kuorinta, kultanaamio, silmänympärysnaamio, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 35 min.

Classic Beauty -kasvohoito

Puhdistava ja elvyttävä hoito, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kaikille ihotyypeille.

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo- ja kaulahieronta, naamio, seerumi, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 60 min.

Perfect Beauty -kasvohoito

Kaikille ihotyypeille sopiva täydellinen kasvohoito ilman happokuorintaa, joka kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa ihoa ja rentouttaa mieltä.

Sisältö: Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto 90 min.

Soothing Beauty -kasvohoito

Herkälle, helposti reagoivalle iholle.

Erittäin hyvä iholle jolla on rosacea, perioraalidermatiitti tai atooppinen ekseema.

Sisältö: puhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai hieronta, naamio, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 60 min.

Luminous Beauty -kasvohoito

Pigmenttiä tasoittava, samean väristä ihoa tasoittava hoito.

Sisältö: Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 60 min.

Delux Beauty -kasvohoito

Ylellinen elvyttävä ja tehokosteuttava hoito ikääntymisen merkkeihin.

Ylellisen tuntuinen, rentouttava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Hoidon erikoisuus ovat silmänympäryksiä kirkastavat ja kosteuttavat naamiolaput sekä kasvojen ihoa tehokosteuttava ja korjaava "kultanaamio", joka jatkaa hoitamistaan vielä 3-4 viikkoa kasvohoidon jälkeen. Pitkä hieronta rentouttaa ja poistaa jännityksiä kasvojen ja dekolteen alueen lihaksista.

Sisältö: Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, pitkä hieronta, kultanaamio, silmänympärysnaamio, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto 90 min.

Detox Beauty -kasvohoito

Syväpuhdistava hoito aknelle, epäpuhtaalle ja/tai rasvaiselle iholle.

Syväpuhdistava ja tehokas hoito, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen. Hoito hillitsee talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.

Sisältö: Puhdistus, Booster, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, seerumi, päivävoide ja hoitava pohjustusvoide. Kesto noin 70 min.

Beautiful eyes -silmänympäryshoito

Kirkastava, kosteuttava ja kiinteyttävä hoito, tehdään kestovärjäysten tai kasvohoidon yhteydessä.

Radiance Beauty peel -kasvohoito

Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii myös erinomaisesti akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle.

Radiance Beauty peel on erittäin tehokas retinolipohjainen kuorinta, joka sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon, heikentyneeseen jäntevyyteen sekä akneen ja rasvaiseen ihoon. Radiance peel -kasvohoito poikkeaa muista happohoidoista vasta kotona pois pestävällä kuorinnalla. Hoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Hyvä tietää Radiance peel- kuorinnan jälkeen

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona kosmetologilta saatujen ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen iholle levitetään siihen suositeltua voidetta. Iho saattaa tuntua hoidon jälkeen muutaman päivän ajan hieman normaalia herkemmältä, mikä kuuluu asiaan. Noin 2-3 päivän kuluttua iho alkaa usein hilseillä, ja sitä voi kestää muutaman päivän ajan. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu jäntevämmältä ja sileämmältä.

Kaikilla hilseilyä ei ilmene lainkaan, mutta siitä huolimatta hoidolla on sama upea vaikutus. Ihon palautumisen optimoimiseksi käytetään PHA:ta sisältäviä Exuviancen tuotteita viikon ajan hoidon jälkeen. Sen jälkeen voi palata noudattamaan omaa ihonhoitorutiiniaan. Koska iho on hoidon jälkeen herkempi auringolle, myös korkea spf- suojakertoimen käyttö viikon ajan hoidon jälkeen on välttämätöntä.

Hoitoa suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein.

Vältettäviä asioita:

  • Urheilu kuorinta-aineen ollessa vielä iholla.
  • Sauna tai vastaava 48 tuntia hoidon jälkeen
  • Altistuminen UV-säteilylle kuorinta-aineen ollessa iholla
  • Hilseilevän ihon raapiminen, kynsiminen ja nyppiminen
  • Viikon ajan hoidon jälkeen A-vitamiini, AHA-hapot ja muu kuorinta sekä tuotteet, joissa on aktiivisia ainesosia.
  • Ihokarvojen sokerointi/vahaus, ajaminen ja muu poistaminen kasvoilta viikon ajan hoidon jälkeen.

Huomioitavaa ennen Exuviance-kasvohoidon aloittamista:

  • Kerrothan mahdollisista lääkkeistä/lääkevoiteista joita käytät, ettei kesken hoidon tule yllättäviä ihoreaktioita.
  • Parran tulee olla ajettuna vuorokautta aiemmin, sillä hoitopäivänä sitä ei ihoärsytyksen vuoksi voi enää ajaa.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere