Vartalohoidot

Hot Stone- kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronnassa käydään kaikki vartalon alueet läpi lämpimiä kiviä ja aromaattisia öljyjä käyttäen. Kuumakivihieronta on melkein kuin pala taivasta; se syvärentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä sekä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Voit valita 60min. tai 90min. pituisen kuumakivihieronnan. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea.

Hot Stone- kuumakivihieronnan esteitä ovat sairaudet, joissa tunto ja lämmönsietokyky ovat alentuneet, diabetes, sydänsairaudet, pahat suonikohjut, marevan-lääkitys tai osteoporoosi.

Syvärentouttava hoito. Sopii myös raskaana oleville, jos asiakas pystyy makaamaan mahallaan.

Aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava kokovartalohoito, kesto noin 75 minuuttia. Hoidon alussa poistetaan kuollut ihosolukko kuivaharjauksen avulla. Voit itse valita virkistävän, lymfa- tai rentouttavan hieronnassa käytettävän aromaattisen öljysekoituksen. Joko itsellesi tai lahjaksi.

Ongkara Spa Rajawatu – Upea, kuninkaallinen vartaloseremonia

Rajawatu - vartalohoito TampereRajawatun alkuperä on balilaisessa Spa-konseptissa. Hoidon nimi on saanut alkunsa kahdesta balinkielisestä sanasta: Raja=kuningas Watu=kivi.

Hoidon alussa aistit avautuvat hemmottelulle pehmeän balilaisen musiikin ja lempeiden aromaattisten tuoksujen myötä. Vartaloseremonia aloitetaan kuorimalla jalat hellävaraisesti Citrus & Orange- kuorinta-aineella sekä aromaattisella jalkakylvyllä. Jalkakylvyn aikana lämpimät aromakompressit ja balilainen hieronta vapauttavat niska-hartiaseudun jännityksen. Rajawatu-hoito huipentuu selän hierontaan lämpimillä aromaattisilla kivillä, jotka ovat juuri sinua varten valmistettu.

Rajawatu-vartaloseremoniassa yhdistyy hieronnan, energiahoidon ja lämpimien aromaattisten hierontakivien syvä kokonaisvaltainen vaikutus, joka hellii kaikkia aistejasi. Hoidon kesto noin 60min.

Spa-henkinen kokonaisvaltainen rentouttava hoito, joka vie mielesi Balin eksoottisille rannoille.

Ongkara Body Forming System -selluliittihoito

Ongkara body forming selluliittihoitoBody Forming System -selluliittihoito perustuu tehoaineilla kyllästettyihin hoitokääreisiin, jotka kierretään ongelma-alueen ympäri. Hoitoaika on vain 30 minuuttia, jonka jälkeen kääreet poistetaan ja uusi kolmitehoinen vartaloa muokkaava geeli hierotaan ihoon tuubissa olevien viilentävien ja ihoa stimuloivien hierontapallojen avulla.

Kotihoidoksi riittää Ultra Slimming Booster -voiteen käytön lisäksi päivittäinen liikunta ja terveellinen ruokavalio. Kotihoitotuote ehkäisee tehokkaasti hiilihydraattien muuttumista varastorasvaksi soluihin (lihavuus) ja se vaikuttaa päivittäin käytettynä myös urheilun, syömisen ja levon jälkeen.

Tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat kasviperäisiä kuten menthol, muratti, ruskea levä, mineraalisuolat sekä vuoden 2012 parhaaksi raaka-aineinnovaatioksi palkittu Body³ Complex™ -yhdiste.

  • Poistaa nesteitä ja kuona-aineita ongelma-alueilta
  • Edistää ääreisverenkiertoa
  • Lisää rasvan pilkkoutumista
  • Ehkäisee selluliittialueen tulehdusta
  • Vähentää hiilihydraattien varastoitumista rasvaksi soluihin.

Suositus vähintään 5 kerran sarjahoitona, osan hoidoista voit tehdä kotona.

Lymfaboots-paineaaltohieronta

Lymfabootsit eli paineaaltohieronta on tehokkaaksi ja tärkeäksi tutkittu ja todistettu hoito. Se on kehitetty selluliitin, rasvakertymien sekä erilaisten turvotusten hoitamiseen, joka palauttaa tehokkaasti kehon luonnolliset nestevirtaukset. Hoito on todella suosittu myös väsyneistä ja levottomista jaloista kärsiville sekä raskauden jälkeisen turvotuksen poistossa.

Paineaaltohierontalaite on käsintehtävän lymfahieronnan sekä painehoitojen pohjalta kehitetty painesukka, joka vaikuttaa kudoskerroksissa ja suonistoissa monin eri tavoin; kudosturvotukset vähenevät, laskimoveren ja lymfanesteen virtaus edistyvät, aineenvaihdunta lisääntyy sekä hapen ja hiilidioksiidin kierto tehostuvat.

Voit käydä hieronnassa toivotuista tuloksista riippuen kerran tai sarjana – me räätälöimme sinulle oman hoito-ohjelman.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere