Uutuudet ja tarjoukset

Uutuus: Bellabaci-imukuppihoidot!

Kevät on uudistumisen aikaa ja niinpä hoitovalikoimamme kasvoi kuudella erilaisella Bellabaci-hoidolla!

Bellabaci-hoitomenetelmässä yhdistyy imukuppi-, sidekudos- sekä lymfahieronta. Hoito aktivoi kehon omaa lymfajärjestelmää. Hieronta tehostuu aromaterapeuttisten, tarkoin suunniteltujen Bellabaci-hoitotuotteiden vaikutuksesta. Jo hoitojen nimet paljastavat hoitokohteen tai tavoitteen, vai mitä tuumaat nimistä "Cellulite be gone" tai "Bye bye Belly Blues"?

Bellabaci-imukuppihieronnalla hoidetaan mm. selluliittia, raskausarpia, turvotusta tai väsyneitä ja kipeitä lihaksia. Hoito on mainio keino myös stressinpurkuun tai vaikkapa väsyneille kasvoille.

Lue lisää Bellabaci-hoidoistamme

Äitiyslomatiedote

Olen osittaisella äitiyslomalla ja teen muutamana päivänä viikossa töitä. Äitiyslomapäivinä en vastaa puheluihin, mutta sähköposteihin ja tekstiviesteihin vastaan parhaani mukaan. Jos sinulla on kiireellistä asiaa, tavoitat minut nopeimmin juurikin viestillä.

Jos haluatte shoppailla tuotteita tai lahjakortteja, tulen oikein mielelläni myymään niitä sinulle hoitolaan etukäteen sovittuna ajankohtana, tai voit tilata lahjakortit suoraan nettisivujemme kautta joko sähköisenä tai tai perinteisenä versiona.

Nettisivuiltamme löytyy myös hoitolamme oma Exuviance Professional -ihonhoitosarjan nettikauppa, josta voit myös tilata tuotteet suoraan kotiin.

Hierojamme Varpu ja meikkaajamme Milla palvelevat teitä normaalisti jatkossakin. Huomioithan ettei Millalla ole nettiajanvarausta käytössään, joten meikkiajanvaraukset tehdään edelleen sähköpostitse / tekstiviestillä.

Lahjakorttien toimitukset nyt myös sähköpostiin!

Nyt voit tilata lahjakortin myös sähköpostiisi. Lähetämme sen sinulle tai suoraan lahjakortin saajalle.

Tilaa lahjakortti

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere exuviance.fi