Uutuudet ja tarjoukset

Kauneushoitola on kesälomalla 13.-31.7 välisen ajan

Urheiluhierojamme palvelee tuona aikana normaalisti, ja tarvittaessa saat Akun kiinni numerosta 044 977 7769. Netin kautta tilatut lahjakortit postitetaan 1.8. kun kauneushoitola on jälleen auki.

Exuviance tuli Beauty Bakeryyn!

Viimeinkin se on virallista ja voimme iloksemme teille rakkaat asiakkaat sen paljastaa, uusi ihonhoitosarjamme on kosmetiikan yksi johtotähti, nimittäin Exuviance!

Sarjan perustaneet lääkärit löysivät ja patentoivat alfahydroksihappoteknologian, joka myös AHA- happona tunnetaan. Exuviance on kehittänyt myös uuden sukupolven AHA- tuotteen eli polyhydroksihapon (PHA-happo), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.

Tarkan tutkimustyön ja tuotekehittelyn ansiosta sarjan kasvohoidoista löytyy apua kaikenlaisiin iho-ongelmiin, kuten esimerkiksi akneen, ruusufinniin tai herkälle kuivalle iholle. Exuviancen ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta.

Tule käymään hoitolassa kysymässä lisää, niin katsotaan juuri sinun ihollesi paras kasvohoito ja sopivimmat tuotteet!

Lue lisää Exuviance-kasvohoidoista

Uutta ihanaa vartalolle ja mielelle!

Kolme uutta ja erilaista vartalohoitoa kotiutui meille myös: hassutteleva ja herkullinen Pina Coladan tuoksuinen Coctail-hoito, virkistävä ja nesteitä poistava detox-hoito nimeltään Thaimaan henkäys (erikoisuutena detox-hierontakupit) sekä Bora Boran hiekkarannoille turkoosin meren äärelle vievä Polynesian unelma.

Lue lisää uusista hoidoista!

Diego Dalla Palma hemmottelee myös ihoasi kotihoitotuotetarjouksin:

  • Moisturising-, Sensitive- ja Icon Time -linjojen tuotteet -20% normaalihinnoista.

Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere