Lahjakortti kauneushoitolaan

Tarjoa läheisellesi kauneutta, hemmottelua ja rentouttavan hyvää oloa!

Voit valita hänelle tietyn hoidon tai ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voit tilata puhelimitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen. Lahjakortin tilaus koskee kosmetologin palveluita, urheiluhierojan lahjakortit (urheiluhierojan palvelut) ostetaan ja noudetaan suoraan hoitolasta.

Lahjakortti lähetetään postitse / sähköpostiin tilaajalle tai saajalle heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lahjakortti maksetaan tilille FI10 5419 0120 181528. Kirjoita maksun viestikenttään lahjakortin saajan etu- ja sukunimi. Noudettaessa lahjakortin voit maksaa hoitolassamme.

Äitiyslomani vuoksi seuraavat vapaat ajat lahjakortilla käytettäväksi menevät joulukuulle. Olen pidentänyt uusien myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa normaalin 6kk sijaan 14kk, joten lahjakortin ehtii mainiosti käyttää vielä töihinpaluuni jälkeen joulukuussa tai sen jälkeen. Voit halutessasi ostaa perinteisen lahjakortin suoraan hoitolasta myös äitiyslomani aikana, kunhan sovitaan sähköpostitse tai tekstiviestillä ajankohta etukäteen.