Täyden palvelun kauneushoitola Tampereella

Olemme monipuolinen kauneushoitola Tampereen keskustassa. Tarjoamme sinulle ylellistä hemmottelua, rentouttavan hyvää oloa ja säkenöivää kauneutta.

Meillä on välitön ja lämmin tunnelma, jonne voit tulla rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä tai vaikkapa kaunistautumaan polttariporukalla. Käytämme juuri ihollesi soveltuvia huippuluokkaisia, turvallisia ja testattuja tuotteita.

Kauneuden ja hyvän olon ammattilaiset palveluksessasi

Anu Bergelin

Anu Bergelin, SKY-kosmetologi, kauneushoitola beauty bakery tampere Olen Beauty Bakeryn omistaja Anu Bergelin, SKY-Kosmetologi ja meikkaaja-stylisti. Valmistuin kosmetologiksi 2011 kesällä ja olen siitä lähtien toiminut täysipäiväisesti kosmetologiyrittäjänä.

Perustin Beauty Bakeryn huhtikuussa 2013. Oma hoitola on minulle sydämen asia ja haluan, että jokainen asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä.

Jos jokin kauneudenhoitoon liittyvä asia askarruttaa tai haluaisit tietää lisää hoidoista, voit tulla hoitolaan paikan päälle kysymään minulta, soittaa tai lähettää sähköpostia.

Palvelen sinua mielelläni!.

Aku Silvennoinen, urheiluhieroja

Urheiluhieroja Aku Silvennoinen, Kauneushoitola Beauty Bakery, Tampere Olen terveysalan ammattilainen, Urheiluhieroja Aku Silvennoinen. Minulla on pitkä urheilutausta, kilpauintia, yleisurheilua, nyrkkeilyä ja muita kamppailulajeja. Nykyään treenaan salilla 5-6 kertaa viikossa.

Valmistuin Urheiluhierojaksi 2017 kesällä. Tiesin jo silloin löytäneeni unelma-ammatin itselleni. Intohimoni on auttaa ihmisiä, joilla on kipua, särkyä tai muuta lihas/hermotus ongelmaa.

Erikoisosaamiseni on kivun tai säryn etsiminen ja sen hoitaminen, teen myös vauvahierontaa. Aina voi soittaa ja konsultoida jos tarvitsee.Käytämme vain turvallisia ja testattuja huippubrändejä

kauneushoitola tampere, ella bache kasvohoidot, alexandria professional, minx-kynnet tampere